Nesodden ballettskole

Click here to edit subtitle

Tilbud for barn i alderen 4-6 år. Grunnleggende dansetrening i både klassisk ballett og jazzdans er integrert i lekepregede aktiviteter til et barnevennlig første møte med strukturert danse og ballettundervisning. Det legges vekt på at barna skal føle seg trygge, bli trygge i seg selv, og oppleve både mestring og glede. Med dette som bakteppe øver vi på evnen til å opptre i samhandling med andre barn, og på å tørre å vise seg frem for et publikum. Vi har jevnlig se-på timer for familie, og deltar både på vårforestilling og på den årlige store forestillingen i desember. Deltakelse i forestillingen er selvsagt frivillig. 
KLÆR OG UTSTYR:
Til forestillinger og se-på time bruker barna hvit drakt uten ermer. Drakten heter "June", og Lisbeth's Dancewear kommer til foajèen på Samfunnshuset en kveld i løpet av høsten. Kan også bestilles på nett. I tillegg bruker barna hvite strømpebukser og sko.
På trening kan barna ha på seg ledig tøy etter eget ønske, og sklisokker, gymsokker eller ballettsko på føttene. Ballettsko anbefales.
LÆRER: Mona Svenneby

Musikk barna danset til i Skjønnheten og udyret:
Dans 1, Små Beller:
Climbing fra Vaiana
La Bayadere
En gang i en drøm fra Disney prinsesser
Dans 2, Harepuser:
Simon's return fra La fille mal gardee
Jippi det er fest av Elias

Musikk på trening:
Hysj kan du høre
Tidlig om morgenen fra Barnas beste god morgen sanger
Nar det svinger med Jannicke
Barbie girl med Aqua
Bjellene klinger fra Putti Plutti Pott