Nesodden ballettskole

Click here to edit subtitle

VÅRFORESTILLING 2018

«Piken med Svovelstikkene»

Ballettskolens vårforestilling blir i Skoklefaldsalen på Steinerskolen, og vil vare i ca 1 1/2 time: (Møt minst en halv time før forestilling)


Lørdag 12. mai kl 13.15

Søndag 13.mai kl 16.00

(foto: Roy Brandsnes)


Kjære elever og foresatte!

Vårens forestilling blir 12. og 13.mai. Generalprøve blir 11.mai, og Ekstraprøve blir tirsdag 8.mai. Alle datoer blir på Steinerskolen. Dere får brev om detaljer når det nærmer seg. Beskjeder legges også ut her: www.nesoddenballettskole.com, samt på den lukkete gruppen «Nesodden ballettskoles elever og foreldre» på Facebook. Fint om alle som er på Facebook ber om å bli medlem.

Hvis det er noe dere synes er uklart, må dere ringe meg (tlf: 911 47 826) eller sende mail til [email protected], eller spørre i Facebookgruppen.

Tvi tvi med forestillingen! Håper det blir en fin opplevelse for alle sammen!

Nesodden, 11. mars 2018

Mona Svenneby

*********************************************************************

Gruppeinndelinger:

Det blir ingen gruppeinndeling på denne forestillingen, hvilket vil si at alle danser begge dager, også de minste :)

*********************************************************************

Ekstraprøver – Skoklefaldsalen i uke 48

Tirsdag 8. mai fra kl 17.00.

De minste barna må møte sammen med en voksen. Barn 4-6 er med så lenge de orker denne dagen.

På ekstraprøvene får man se helheten i forestillingen. Man må regne med en del venting, og alle får gå ved klarsignal når de er ferdige. Vi trenger ekstra hjelp og de foreldre som kan være til stede på disse prøvene og hjelpe til, hører jeg gjerne fra!

I tillegg til å gå gjennom forestillingen, vil vi prøve kostymer og navne dem.

*********************************************************************

Generalprøver - Skoklefaldsalen, Steinerskolen fredag 11.mai fra kl 17:00

Generalprøvene er ofte litt hektiske – noe løping og kaos hører med! Prøvene skal gjennomføres med kostymer og tar erfaringsmessig noe tid. Det blir litt venting!

Barn 4-6 år må møte med en voksen. De voksne må vente ute mens barna øver. Det er lurt å forberede barna på dette. Mona vil være med dem på scenen. Barna har en egen generalprøve som varer i ca en halv time.

Barn 4-6 møter med: Pike 3, Bestemor, Snehvit, Dukkemaker, Heksen, Klassisk 9-12(roser, Alva), Klassisk 6-9.

Fredag kl 17:15

Alle andre møter fredag kl 17:45


*********************************************************************

Forestillingen - Skoklefaldsalen på Steinerskolen.

  • Lørdag 12. mai kl. 13.15 
  • Søndag 13. mai kl. 16.00

Oppmøte: Alle må møte minst 30 minutter før forestillingen begynner

Forestillingen varer i nærmere 1 3/4 time med pause. Alle må regne med venting i garderobene. Det er viktig med nok mat og drikke, samt bøker, tegnesaker og evt. spill til de minste. Vær snill, pass på barna dere har garerobevakt hos, slik at ingenting blir ødelagt på skolen mens vi er der. Det har vært noen uheldige episoder tidligere!

*********************************************************************

Kostymer

Elevene får låne kostyme av ballettskolen. Vi ber om at disse behandles med varsomhet og at de legges/henges tilbake på henvist plass etter bruk.

Under må barna ha følgende:

  • Barnedans 4-6: Hvit drakt (June) uten ermer, hvite strømpebukser, hvite gymsokker/ballettsko.
  • Klassisk 6-9, 9-12, 10-13: Langermet hvit drakt, hvite strømpebukser, hvite ballettsko, samt hårstrikker, hårnett og spenner til å sette opp topp. Husk hårbørste.
  • Jazz 6-9: Sort langermet drakt, sorte strømpebukser og sorte jazzsko, samt strikk til hestehale.

Alle andre partier avtaler med pedagogen sin.

Vi legger ut på www.nesoddenballettskole.com hva alle må skaffe seg under «forestilling». Undermeny «Kostymer».

Lisbeth’s dancewear selger det dere trenger av ballett og jazzdans-utstyr. De selger også hårnett. Dere kan gå inn på www.dancewear.no og bestille hvis det er noe dere trenger.

*********************************************************************

Hjelpere bak scenen

Mange av danserne har raske skift, og vi ber derfor om frivillige til å hjelpe barna deres med dette en, eller flere dager. Dette er meget viktig for at forestillingen skal flyte uten stopp. Jo flere vi er, jo mindre på hver. De yngre gruppene trenger også å ha noen voksne hos seg både når de danser og hvis de sitter i salen under den ene akten. De som kunne tenke seg å være med på noe av dette, kan kontakte meg på 91147826, eller på mail til [email protected] eller [email protected]. Vi vil også trenge noe hjelp til klargjøring, rydding, kjøring, dørvakt, kulisser, og annet.

Det går også an å sende inn skjema på www.nesoddenballettskole.com

********************************************************************* 

*********************************************************************

Vaktliste for foresatte - dugnad bak scenen

For å kunne gjennomføre forestillingen på en positiv måte for alle er det satt opp en vaktliste over foresatte som hjelper til ved å være sammen med barna i klasserommene og med andre nødvendige oppgaver. Dette er viktig for at barna skal føle seg trygge.

Det er viktig for Ballettskolen og Steinerskolen at rommene ser ordentlige ut når vi er ferdige. De foreldrene som er satt opp må, sammen med barna, rydde og gjøre i stand klasserommet underveis og til slutt, samt vaske over gulvet. De foresatte må være tilgjengelige for barna, hjelpe dem med kostymer og hår, lese for dem o.l.

Alle foresatte blir satt opp til å hjelpe til under en forestilling eller til klargjøring / opprydning / stryking, osv. Lister vil bli delt ut i uke 46/47.

Barna skal være i garderobene under hele forestillingen når de ikke er på scenen. Det er ikke anledning til å gå inn i salen mens forestillingen pågår. Dette gjelder også oppe på galleriet!

*********************************************************************

Fotografier

Bilder fra forestillingen blir lagt ut på www.nesoddenballettskole.com og på Ballettskolens Facebookside. Hvis noen vil reservere seg mot at bilder av barnet blir lagt ut på nettet, må dere snarest gi meg skriftlig beskjed. Vi tar bilder av alle gruppene til programmet. Det samme gjelder her.

*********************************************************************

Billettpriser:

  • Voksne, kr. 180,-
  • Barn, kr. 100,- (4 – 19 år)
  • Barn under 4 år gratis

Forhåndssalg av billetter på Energihuset Sport og Fritid i Nærsenteret på Tangen fra lørdag 28.april. Billettsalg på Steinerskolen en time før hver forestilling.

Vi har kortautomat(bank axept) i forestillingshelgen, forhåndssalget er kun kontant.

Billett må løses når dere skal sitte i salen under en av forestillingene.

Billettinntektene dekker utgiftene vi har til en oppsetning av denne størrelsen.


NB! På Facebook har vi en «liker» side, og en lukket gruppe: Nesodden ballettskoles elever og foreldre. Vi oppfordrer alle som er på Facebook til å bli medlem her. Ballettskolen har også en side på Instagram.