Nesodden ballettskole

Click here to edit subtitle


Velkommen til danse- og ballettskolen høsten 2017

Høstsemesteret starter i uke 35, fra mandag 28.august. 

Jeg vil takke alle som deltok i Annie-forestillingen for den fine innsatsen , og håper alle har hatt en flott sommer! Jeg håper også at gamle og nye elever er klare for høstens store prosjekt. Årets juleforestilling i Skoklefaldsalen blir "Skjønnheten og udyret". Vi har satt opp denne fortellingen to ganger tidligere (1993 og 2008), og denne gangen er målet å gjøre forestillingen enda mer helhetlig og spennende enn tidligere. 


Dere kan melde dere på ved – 1) betale semesteravgiften (for tidligere elever som allerede er registrert), 2) via påmeldingskjema på www.nesoddenballettskole.com som ligger under "kurs" 3)ringe meg, 4) sende en sms til 91147826, 5) ved å sende en e-post til [email protected]. Ta kontakt hvis dere er i tvil om noe.
 

Priser for vårsemesteret

Alle barne- ungdoms og voksen-partier                                  kr. 1.800,-

Tren så mye du vil                                                               kr. 5.000,-


Rabatter ved ekstra kurs i inneværende semester:

For 2 klasser pr uke eller søsken nr 2                               kr. 300.-

For 3. klasse pr uke eller søsken nr 3                               kr. 300.-

På øvrige klasser eller søsken                                          kr. 300,-


Betalingsfrist

Betalingsfrist er 15.september. Hvis dere trenger å dele opp beløpet, er frist for betaling nr 2 den 15. oktober. Skriv hele beløpet på den første og «delbetaling». Fint om dere gir beskjed i tilfelle dere trenger andre løsninger. NB! Skriv elevens navn!

Giro betales til Nesodden Ballettskole v/ Mona Svenneby, Sørbyveien 91, 1459 Nesoddtangen.

Konto: 0539 45 40570

Ved for sen betaling som ikke er avtalt påløper purregebyr på kr 100.-.

Innbetalt kontingent refunderes ikke!

Ved sykdom eller annet fravær kan tapte timer tas igjen på tilsvarende partier andre dager.


Juleforestilling og se-på timer

Vi planlegger 4 forestillinger før jul. De går av stabelen i Skoklefallsalen på Steinerskolen lørdag 9. og søndag 10. desember 2017 klokken 13.15 og 16.30. 

Tema for vårens forestilling, se-på timer og undervisning blir Skjønnheten og udyret.

Dere får lapper når det nærmer seg om detaljene.


Dugnad til forestilling

For å gi elevene mulighet til å få være med på forestilling må vi ha noe hjelp fra dere foreldre. Oppgaver kan være garderobevakt, stryking, klargjøring, frakt av kostymer, opprydning, dørvakt, samt lys og lyd. 


Drakter og utstyr

Informasjon om riktig utstyr ligger/blir lagt ut på www.nesoddenballettskole under «kurs». Hva danserne må skaffe selv til forestillingen vil ligge som undermeny til «forestilling».

Lisbeth`s Dancewear vil være i Foajeen på Samfunnshuset i løpet av høsten.

De har et godt utvalg i både treningstøy og sko.

Besøk butikkens nettside www.dancewear.no for å se utvalg og priser.


Nyheter

Vi har et eget tilbud innen musikal for ungdom i høst. Dette står vår nye danselærer Enya for. Mer informasjon om henne under om oss.

Stina skal studere pedagogikk ved Khio (Balletthøyskolen) dette skoleåret, og skal ha klassisk ungdom på mandager som sin praksistime. Denne timen vil gå kontinuerlig frem til vinterferien, og selve praksisen starter etter høstferien. Møt opp første uke for informasjon om opplegget. Fint om alle dere som er på dette nivået deltar.


Facebook og Instagram

Nesodden Ballettskole har en side(Nesodden ballettskole) og en gruppe på Facebook (Nesodden ballettskoles elever og foresatte). Her kan dere «like» og be om å bli medlem. På siden blir det lagt ut generell informasjon, i gruppen vil ekstra øvinger, tid for solistarbeid og generelle beskjeder legges ut. Disse vil også være på hjemmesiden. Dere kan også følge oss på Instagram.


Ballettskolen har ikke ansvar for skader som måtte oppstå på personer eller ting i forbindelse med trening, eller før og etter undervisningen. Ta verdisaker med inn i salen og merk treningstøyet!

Ønsker dere et gøyalt og inspirerende semester!


Gleder meg til å se dere igjen! Mona Svenneby