Nesodden ballettskole

Click here to edit subtitle

Mona Svenneby

Eier og Daglig leder

Mona Svenneby er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole i Oslo, ved Joffrey School of Ballet og Nat Horne Musical Theatre i New York. Mona har holdt seg oppdatert ved pedagogkurs innen klassisk ballett og jazzdans, hun har deltatt på teater- og regikurs, er sertifisert yogainstruktør, og har tatt kurs innen kulturelt entreprenørskap. Hun grunnla Nesodden ballettskole i 1990, og er i dag eier, daglig leder, kunstnerisk leder og pedagog ved ballettskolen.

Stina Bakkebø Baadsvik

Show/Jazzdans, streetdance, moderne, klassisk ballett, kompani

Stina er fra Namsos i Nord-Trøndelag, og har danset fra hun var 5 år gammel. I 2012 gikk hun ut av Danselinjen ved Olav Duun Videregående skole i Namsos, og  i 2015 tok hun Bachelor i utøvende dans med pedagogikk ved Norges Dansehøyskole (NDH) i Oslo.
Stina har danset med koreografene David Byer, Kristine Melbye, Jeffrey Carter, Cynthia Kai, Andreas Bjørneboe og Cathrine Bang Norum.
I tillegg har hun vært medkoreograf i "KOYDON- legenden om havfolket" i 2015, og i "Phasebook" i 2014. Stina vil skoleåret 2017/18 ta påbygning på Statens Balletthøyskole, og også ha praksis på Nesodden ballettskole.

Diska Livia

HipHop Lærer

Diska Livia har sitt grunnlag i hip hop fra flere danseskoler i Oslo som X-ray, Circle, The Vibe International Dance Centre og Quickstyle Studio. Det var på The Vibe at hun begyntte å utvikle sin egen stil i møte med velkjente utenlandske koreografer.Hun har  undervist i Norge, London og Sveits siden 2010, og sommeren 2016 underviser hun i Kina. Diska har hatt flere oppdrag som danser for TV2 og NRK. Hun har opptrådt i Norske Talenter, Fire stjerners middag, Stjernekamp og Adils hemmelige dansere. Idag er hun instruktør ved flere danseskoler i Oslo, og er leder av dansegruppen Aces crew. Hun er opptatt av å bryte igjennom ulike sjangre ved å kombinere ulike stiler som moderne og hiphop.

Enya Maria Oshaug Weibell

Musikkteater, showjazz og moderne

Enya Maria Oshaug Weibell er fra Stavanger, og ble nettopp ferdig med bachelor på Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Før dette gikk hun ett år på Universitetet i Stavanger på Drama og kommunikasjon. På UiS jobbet de mye med barn - alt fra barnehagebarn og opp til og med ungdomsskoleelever. Enya har danset siden hun var tre år, og sunget hele livet, først i alle korene i Stavanger Domkirke og etterhvert med forskjellige pedagoger. På Musikkteaterhøyskolen lærte hun masse innen musikalsang som hun nå gleder seg til å formidle videre. Det er viktig for henne at de forskjellige klassene morsomme og kule for barna og ungdommene, slik at de kan glede seg til hver time. 

Sirin Våge Corbacioglu

Linedance, Funk 5-8 år, Magedans

Sirin danset ved Nesodden ballettskole siden hun var 7 år, og har undervist hos oss i orientalsk dans i 13 år. Nå driver hun eget studio i Oslo, STUDYO. I tillegg opptrer hun og holder kurs i forskjellige dansestiler over hele landet. Under navnet Shireen er hun en av norges ledende magedansere og primus motor for linedancegruppen Ponderosa Sweethearts.