Nesodden ballettskole

Click here to edit subtitle


Velkommen til danse- og ballettskolen våren 2018

Med ønske om et godt nytt år vil jeg takke for innsatsen i det gamle! Skjønnheten og udyret ble en sann fest for både deltakere og tilskuere på grunn av deres danse og formidlingsglede! I vårsemesteret skal vi jobbe videre med dansen og sangen, og vi skal ha både se-på timer og en forestilling. Vårens tema blir «Piken med svovelstikkene» der vi tar utgangspunkt i HC Andersens eventyr. Dette blir en enklere og kortere forestilling enn til jul, der vi viser vakre bilder og fantasier til den lille piken, samt kulde, varme, fattigdom, rikdom, medfølelse og hva mangel på medfølelse kan føre til.

Endringer i timeplanen dette semesteret blir følgende:

Mandager kl 16 blir det en klassisk time for 9-13 år.

Sirins Funk-timer deles i to to aldersgrupper, 5-6 og 7-8, se timeplan. Det er fint om 1.klasse trener på det første nivået, og andre og tredje klasse på 7-8 år.

Magedans deles i et åpent nivå der alle kan delta. Øvede elever får i tillegg en halvtime med koreografi og undervisning tilpasset deres nivå.


Dere kan melde dere på ved – 1) betale semesteravgiften (for tidligere elever som allerede er registrert), 2) via påmeldingskjema på www.nesoddenballettskole.com som ligger under "kurs" 3)ringe meg, 4) sende en sms til 91147826, 5) ved å sende en e-post til [email protected]. Ta kontakt hvis dere er i tvil om noe.
 

Priser for vårsemesteret

Alle barne- ungdoms- partier (inklusive magedans)                  kr. 1.800,-

Magedans voksne                                                                 kr. 2.000,-

Tren så mye du vil                                                                kr. 5.000,-

Rabatt ved ekstra kurs i inneværende semester:

For 2 klasser pr uke eller søsken nr 2 er rabatten                     kr. 300.-

For 3. klasse pr uke eller søsken nr 3 er rabatten                     kr. 300.-

Og på øvrige klasser eller søsken                                           kr. 300,-


Betalingsfrist

Betalingsfrist er 15.februar. Hvis dere trenger å dele opp beløpet, er frist for betaling nr 2 den 15. mars. Skriv hele beløpet på den første og «delbetaling». Fint om dere gir beskjed i tilfelle dere trenger andre løsninger. NB! Skriv elevens navn!

Giro betales til Nesodden Ballettskole v/ Mona Svenneby, Sørbyveien 91, 1459 Nesoddtangen.

Konto: 0539 45 40570

Ved for sen betaling som ikke er avtalt påløper purregebyr på kr 100.-.

Innbetalt kontingent refunderes ikke!

Ved sykdom eller annet fravær kan tapte timer tas igjen på tilsvarende partier andre dager.


Vårforestilling og se-på timer

Vi planlegger 2 forestillinger på slutten av semesteret, så sett av helgen 12.-13.mai! De går av stabelen i Skoklefallsalen på Steinerskolen.

Tema for vårens forestilling, se-på timer og undervisning blir Piken med Svovelstikkene.

Dere får lapper/mail når det nærmer seg om detaljene.


Dugnad til forestilling

For å gi elevene mulighet til å få være med på forestilling må vi ha noe hjelp fra dere foreldre. Oppgaver kan være garderobevakt, stryking, klargjøring, frakt av kostymer, opprydning, dørvakt, samt lys og lyd. 


Drakter og utstyr

Informasjon om riktig utstyr ligger/blir lagt ut på www.nesoddenballettskole under «kurs». Hva danserne må skaffe selv til forestillingen vil ligge som undermeny til «forestilling».

Lisbeth`s Dancewear vil være i Foajeen på Samfunnshuset i løpet av våren.

De har et godt utvalg i både treningstøy og sko.

Besøk butikkens nettside www.dancewear.no for å se utvalg og priser.


Nyheter og beskjeder

Mandager bytter Mona ut jazz 9-12 med klassisk 9-13. Et tilbud for dere som ikke har mulighet til å danse på tirsdagstimen, og til dere som vil ha flere timer i klassisk i løpet av uken. Stina overtar nå mandagens praksistime, som starter allerede 8.januar, de første to ukene kl 18.00. Dere det gjelder får mail om dette.

Sirins timer på onsdager er nå delt i flere aldersgrupper: Funk 5-6 og Funk 7-8. 

Magedansen er utvidet for de øvede elevene.

Aldersgrensen for Streetdance er 10 år, og nye elever som vil være med på Musikal ungdom må være fylt 12 år.

Enyas timer på tirsdager starter i uke 4, men har et opphold i uke 5, siden Enya skal opptre på scene 2 i Operaen. Moderne barn starter først i uke 6.


Facebook og Instagram

Nesodden Ballettskole har en side(Nesodden ballettskole) og en gruppe på Facebook (Nesodden ballettskoles elever og foresatte). Her kan dere «like» og be om å bli medlem. På siden blir det lagt ut generell informasjon, i gruppen vil ekstra øvinger, tid for solistarbeid og generelle beskjeder legges ut. Disse vil også være på hjemmesiden. Dere kan også følge oss på Instagram.


Ballettskolen har ikke ansvar for skader som måtte oppstå på personer eller ting i forbindelse med trening, eller før og etter undervisningen. Ta verdisaker med inn i salen og merk treningstøyet!

Ønsker dere et gøyalt og inspirerende semester!


Gleder meg til å se dere igjen! Mona Svenneby