Om oss

Siden 1990 har ballettskolen  vært en stor del av barn og unges hverdag på Nesodden. Vi tilbyr et stort utvalg av spennende dansekurs for  både barn og ungdom. Hos oss kan du prøve alt fra klassisk ballett til hiphop under ledelse av erfarne danselærere. Ballettskolen legger også vekt på at vi skal tilby tidsriktige dansedisipliner fra elevenes egen ungdomskultur. 

 

Vi krever ingen forkunnskaper i dans, hos oss er både nybegynnere og øvede dansere velkommen! Vi har tilbud for både for de som danser foran speilet hjemme og de som drømmer om å stå på en stor scene. De ulike klassene legges opp slik at dansegleden står i fokus, og for at hver enkelt skal oppleve mestringsfølelse på sitt nivå.

 

Vi holder til i store, lyse lokaler på Samfunnshuset på Tangen. Nesodden ballettskole har forestillinger på Steinerskolen to ganger i året, både på våren og til jul. Det arrangeres også andre aktiviteter i løpet av skoleåret. 

 

Nesodden ballettskole står for danseglede, mestringsfølelse og kvalitet! Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe du lurer på.