Nesodden   Ballettskole

Danseglede, mestringsfølelse og kvalitet

Vi jobber for å skape et rom for barn og ungdom hvor de kan kjenne tilhørighet, glede og mestring. Dans krever hardt arbeid og vilje, men for oss er dansegleden  viktigst. Pedagogene våre er profesjonelle dansere med lang erfaring innen undervisning av høy kvalitet. 

På Nesodden Ballettskole skal du føle deg sett og ivaretatt av ansatte og medelever. Du vil få trene og danse alene og sammen med andre. 

DSC_0032.JPG
P6120327.jpg

Om oss

Nesodden Ballettskole ble startet i 1990 av Mona Svenneby og har gjennom 30 år vært et viktig møtepunkt for barn og unge. Vi tilbyr et bredt utvalg av danseklasser, fra tradisjonell klassisk ballett til commercial/hiphop. Våres mål er at du skal finne det eller de tilbudene du ønsker, enten det er for å utvikle deg som danser eller for å ha det gøy sammen med andre. 

 

På ballettskolen kreves det ingen forkunnskaper for å starte. Alle er velkomne enten du har danset før eller ikke. Pedagogene våre tilrettelegger nivået til elevene i de ulike kursene, slik at du skal oppleve å bli utfordret og samtidig kjenne mestring. Nesodden Ballettskole er først og fremst en aktivitetsskole, men også en plattform for teknisk utvikling innen dansen. For de som ønsker ekstra utfordring og trening, tilbyr vi satsningklasse. Våres brede utvalg gir også mulighet for trening og utvikling innen flere retninger. Kompaniet våres holder årlig audition, og er ment for dem som vil jobbe litt ekstra. 

 

Vi holder til i store og lyse lokaler på Samfunnshuset, sentralt på Tangen. Skolen ligger ca. fem minutters gange fra Tangenåsen busstopp, og utenfor er det også anledning til å parkere. 

 

Vi har som mål å sette opp en elevforestilling hvert semester, men på grunn av covid-19 har det blitt litt forandringer det siste året. Høsten 2020 fikk vi ha en liten forestilling på Steinerskolen, men bare et lite antall publikum fikk komme. Våren 2021 filmet vi spilte vi inn forestillingen Tornerose og Maleficent, som ennå er til salgs. For høstsemesteret 2021 ble det visning på samfunnshuset av forestillingen Cirque de Ballett. Både pedagoger, ledelsen og ikke minst danseelever gleder seg til å få fremføre til en full sal igjen! 

 

I tillegg til danseundervisning, driver også Nesodden Ballettskole med diverse arrangement. Sommeren 2021 hadde vi Sommerskole, og i høst arrangerte vi også Dans langs Kyststien. 

DSC_8723.JPG

Mer info:

Her finner du informasjon om pedagogene våres. ​

Her finner du informasjon om kleskodene for de ulike danseklassene. 

Her finner du betingelser for deltakelse på danseskolen. Les nøye før påmelding.

Her finner du informasjon om semesteret

Her er noen klipp av våres fantastiske elever som forteller om sitt forhold til dans og ballettskolen. Videoen ble laget i annledning Nesodden Ballettskole 30års jubileum.