Pedagogene

mej_3748.jpeg
IMG_7571_edited_edited.jpg

Eline

Eline har gått 3 år på danselinjen ved Vågen videregående skole i Sandnes, med hoved-dansefag; jazz, ballett og moderne. Etter det studerte hun 3 år på Bårdar, 2 år med musikkteater retning sang/dans på Bårdar Akademiet og 1 år med musikkteater på Bårdar International. Hun har også danset jazz, moderne og hiphop/street jevnlig på kveldstid siden hun var 13 år.

 

Etter endt utdanning i 2019 jobbet hun som showartist på Fuerteventura i 6 mnd. Som følger av korona flyttet hun hjem til Stavanger og jobbet som danselærer i Sandnes kulturskole og Time kulturskole, hvor hun underviste både i moderne, jazz, ballett, street og barnedans.

Julie Kristine

Julie Kristine Grydeland vokste opp i Namsos i Trøndelag, og har danset hele livet. Da hun var tre år startet hun på kulturskolen i Namsos, og danset der til hun flyttet som nittenåring. I tillegg til å være elev ved kulturskolen jobbet hun der ved siden av skolen.

 

I 2015 gikk hun ut av danselinjen ved Olav Duun Videregående skole og flyttet til Stockholm. Etter ett år på forstadium i dans, begynte Julie på bachelor i utøvende dans og pedagogikk ved Norges Dansehøyskole i Oslo. Hun fordypet seg i jazzdans og klassisk ballett, og gjennomførte begge praksiseksamenene sine ved Nesodden Ballettskole. Bachelorgraden fullførte hun med toppkarakterer våren 2019 og i januar 2021 overtok hun den daglige driften av skolen samt gikk inn i eierskapet. 

Henriette

Henriette Ødegård er oppvokst på Jæren hvor hun begynte på turn som treåring. I Brusand Turnforening var hun fra syvårsalderen utøvende turner og konkurrerte i blant annet troppsgymnastikk, oppvisningsgymnastikk og showdans. Fra 2009 jobbet hun som instruktør og pedagog innen turn og dans.

 

Etter hun uteksaminerte fra danselinjen på Vågen Vgs, flyttet hun til Oslo hvor hun tok bachelor i utøvende dans med pedagogikk ved Norges Dansehøyskole. Under studiet fordypet hun seg i jazzdans og klassisk ballett, og var også på utveksling ved Dans och Cirkushögskolan i Stockholm.

Henriette har deltatt i en rekke konkurranser, stevner, forestillinger og prosjekter i Norden innen turn, dans, musikal og teater. Hun er også utdannet gjennom Norges Turn- og Gymnastikkforbund og har vært kursholder, dommer, koreograf og dansepedagog rundt om i landet. I tillegg til å undervise på Nesodden Ballettskole, underviser hun ballett og jazz til utøvende turnere hos Njård Turn og studerer psykologi ved UIO.