Diska

Diska Livia har sitt grunnlag i hip hop fra flere danseskoler i Oslo som X-ray, Circle, The Vibe International Dance Centre og Quickstyle Studio. Det var på The Vibe at hun begyntte å utvikle sin egen stil i møte med velkjente utenlandske koreografer.


Hun har  undervist i Norge, London og Sveits siden 2010, og sommeren 2016 underviser hun i Kina. Diska har hatt flere oppdrag som danser for TV2 og NRK. Hun har opptrådt i Norske Talenter, Fire stjerners middag, Stjernekamp og Adils hemmelige dansere.

 

Idag er hun instruktør ved flere danseskoler i Oslo, og er leder av dansegruppen Aces crew. Hun er opptatt av å bryte igjennom ulike sjangre ved å kombinere ulike stiler som moderne og hiphop.

 

Julie

Julie vokste opp i Namsos i Trøndelag, og har danset hele livet. Da hun var tre år startet hun på kulturskolen i Namsos, og danset der til hun flyttet som nittenåring. I tillegg til å være elev ved kulturskolen jobbet hun der ved siden av skolen. I 2015 gikk hun ut av danselinjen ved Olav Duun Videregående skole og flyttet til Stockholm. Etter ett år på forstadium i dans, begynte Julie på bachelor i utøvende dans ved Norges Dansehøyskole i Oslo. Hun fordypet seg i jazzdans og klassisk ballett, og gjennomførte begge praksiseksamenene sine ved Ballettskolen. Bachelorgraden fullførte hun våren 2019.

Andrea

Andrea startet opp med dans som toåring ved KGB dans og gikk der i 16 år. Hun fordypet seg i dans på videregående og drev med dans på folkehøgskole. Etter dette begynte Andrea på Norges Dansehøyskole i Oslo. Hun ble ferdig utdannet våren 2019 og har nå bachelorgrad i jazzdans med pedagogikk. Andrea har deltatt på en rekke arrangementer, forestillinger og prosjekter innen dans. Det siste året har hun undervist ved Kirkenær Ballettskole. Andrea har erfaring med både små og store elever.

Simen

Simen underviser i klassisk og har sin utdannelse fra Operaen sin Ballettskole i Oslo, Kungliga Svenska Ballettskolan og Central School of Ballett.

Pedagoger

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com