Diska

Diska Livia har sitt grunnlag i hip hop fra flere danseskoler i Oslo som X-ray, Circle, The Vibe International Dance Centre og Quickstyle Studio. Det var på The Vibe at hun begyntte å utvikle sin egen stil i møte med velkjente utenlandske koreografer.


Hun har  undervist i Norge, London og Sveits siden 2010, og sommeren 2016 underviser hun i Kina. Diska har hatt flere oppdrag som danser for TV2 og NRK. Hun har opptrådt i Norske Talenter, Fire stjerners middag, Stjernekamp og Adils hemmelige dansere.

 

Idag er hun instruktør ved flere danseskoler i Oslo, og er leder av dansegruppen Aces crew. Hun er opptatt av å bryte igjennom ulike sjangre ved å kombinere ulike stiler som moderne og hiphop.

 

Julie

Julie vokste opp i Namsos i Trøndelag, og har danset hele livet. Da hun var tre år startet hun på kulturskolen i Namsos, og danset der til hun flyttet som nittenåring. I tillegg til å være elev ved kulturskolen jobbet hun der ved siden av skolen. I 2015 gikk hun ut av danselinjen ved Olav Duun Videregående skole og flyttet til Stockholm. Etter ett år på forstadium i dans, begynte Julie på bachelor i utøvende dans ved Norges Dansehøyskole i Oslo. Hun fordypet seg i jazzdans og klassisk ballett, og gjennomførte begge praksiseksamenene sine ved Ballettskolen. Bachelorgraden fullførte hun våren 2019.

Pedagoger

© 2023 by Ballet Academy. Proudly created with Wix.com