Pedagogene

IMG_7571_edited_edited.jpg

Diska

Diska Livia har sitt grunnlag i hip hop fra flere danseskoler i Oslo som X-ray, Circle, The Vibe International Dance Centre og Quickstyle Studio. Det var på The Vibe at hun begyntte å utvikle sin egen stil i møte med velkjente utenlandske koreografer.

Hun har  undervist i Norge, London og Sveits siden 2010, og sommeren 2016 underviser hun i Kina. Diska har hatt flere oppdrag som danser for TV2 og NRK. Hun har opptrådt i Norske Talenter, Fire stjerners middag, Stjernekamp og Adils hemmelige dansere. 

Idag er hun instruktør ved flere danseskoler i Oslo, og er leder av dansegruppen Aces crew. Hun er opptatt av å bryte igjennom ulike sjangre ved å kombinere ulike stiler som moderne og hiphop.

Julie Kristine

Julie Kristine Grydeland vokste opp i Namsos i Trøndelag, og har danset hele livet. Da hun var tre år startet hun på kulturskolen i Namsos, og danset der til hun flyttet som nittenåring. I tillegg til å være elev ved kulturskolen jobbet hun der ved siden av skolen.

 

I 2015 gikk hun ut av danselinjen ved Olav Duun Videregående skole og flyttet til Stockholm. Etter ett år på forstadium i dans, begynte Julie på bachelor i utøvende dans og pedagogikk ved Norges Dansehøyskole i Oslo. Hun fordypet seg i jazzdans og klassisk ballett, og gjennomførte begge praksiseksamenene sine ved Nesodden Ballettskole. Bachelorgraden fullførte hun med toppkarakterer våren 2019 og har jobbet hos oss siden.

Henriette

Henriette Ødegård er oppvokst på Jæren hvor hun begynte på turn som treåring. I Brusand Turnforening var hun fra syvårsalderen utøvende turner og konkurrerte i blant annet troppsgymnastikk, oppvisningsgymnastikk og showdans. Fra 2009 jobbet hun som instruktør og pedagog innen turn og dans.

 

Etter hun uteksaminerte fra danselinjen på Vågen Vgs, flyttet hun til Oslo hvor hun tok bachelor i utøvende dans med pedagogikk ved Norges Dansehøyskole. Under studiet fordypet hun seg i jazzdans og klassisk ballett, og var også på utveksling ved Dans och Cirkushögskolan i Stockholm.

Henriette har deltatt i en rekke konkurranser, stevner, forestillinger og prosjekter i Norden innen turn, dans, musikal og teater. Hun er også utdannet gjennom Norges Turn- og Gymnastikkforbund og har vært kursholder, dommer, koreograf og dansepedagog rundt om i landet. I tillegg til å undervise på Nesodden Ballettskole, underviser hun ballett og jazz til utøvende turnere hos Njård Turn og studerer psykologi ved UIO.